اسید استئاریک

برای قیمت تماس بگیرید
تولید کننده: مرک (Merck)
مدل: -
موجودی: 2 تا 3 روز دیگر

گزینه های در دسترس

فعلا امکان خرید اینترنتی فراهم نیست.
لطفا برای سفارش تماس بگیرید.
اسید استئاریک یا اسید استاریک یک ترکیب مومی شکل و جامد بوده و فرمول شیمیایی آن CH₃(CH₂)₁₆COOH می باشد. اسید استئاریک در بسیاری از چربی ها، روغن های حیوانی و نباتی یافت می شود و از طریق افزودن اسید به چربی حیوانی همراه به آب در فشار و دمای بالا پدید می آید.
موارد مصرف اسید استئاریک
- اسید استاریک به عنوان یک عنصر در ساخت شمع، پلاستیک، مکمل‌های غذایی، پاستیل‌های روغنی و مواد آرایشی، و همینطور برای نرم کردن لاستیک، بسیار مفید و سودمند است.
- از اسید استئاریک جهت سخت کردن صابون‌ها، و به خصوص صابونهایی که با روغن نباتی ساخته می‌شوند نیز، استفاده می‌شود.
- اسید استئاریک به همراه روغن کرچک برای تهیه نرم کننده پارچه استفاده می شود.
مشخصات محصول
نام اصلی: اسید استئاریک
نام لاتین: Stearic acid
CAS No: 57-11-4
Catalog No: 800673
مشخصات عمومی
شرایط نگهداری Store below +30°C.
مشخصات فنی
فرمول شیمیایی CH₃(CH₂)₁₆COOH
نقطه ذوب 68 -70 °C
گرید for synthesis

نظر بدهید

لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا نظر بدهید